X

Brands

Thema


Klantenservice

Login
Login

Beschikbaarheid Gift Republic (en andere merken)

Beste Cortina klant,

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de webshops van Cortina en Abodee. Het betreft presentatie maar bovenal ook technische functionaliteiten zoals voorraadkoppelingen zodat u als klant kunt zien wat wij wel en niet snel kunnen leveren vanuit ons magazijn in Breda. Gezien de huidige container crisis én de Brexit ervaren wij namelijk forse leveringsproblemen van veel van onze leveranciers. In principe geldt dit voor al onze merken, maar het grootste probleem ligt op dit moment bij Gift Republic. Mede hierdoor zullen wij de komende weken, in aanloop naar de feestdagen, in de omschrijving van de Gift Republic artikelen aangeven of en wanneer de producten leverbaar zijn. We hopen dat we in januari dit achter ons kunnen laten en weer de gehele collectie kunnen aanbieden. Ons welgemeend excuses voor dit ongemak.

Welkom op de website van Cortina!

Cortina is het adres voor cadeauartikelen, stationery, trendy gadgets en spellen. Een belangrijk merk van Cortina is het Italiaanse Moleskine, bekend om zijn legendarische notitieboeken. Cortina is de exclusieve agent van Moleskine in Nederland.

Naast het agentschap van Moleskine is Cortina actief als groothandel en importeur van onder andere de kaartenmerken Archivist en Forever Cards, het cadeaumerk Gift Republic en het stationery merk Octagon.

Cortina is onderdeel van Abodee B.V., importeur/ groothandel van bijzondere design merken. De moderne productlijn is breed: variërend van persoonlijke hebbedingen, tot stijlvolle keuken- en woonaccessoires. Cortina & Abodee bieden samen een ruim assortiment artikelen en zijn samen vertegenwoordigd met een stand op de Trade Mart in Utrecht en Brussel.

Begin september 2021 is Cortina verhuisd naar het herkenbare kantorengebouw The Curve aan de tt. Vasumweg 58 – unit 3 in Amsterdam, pal voor het voormalige NDSM terrein.

De logistieke werkzaamheden zullen plaatsvinden vanuit het hoofdkantoor en het magazijn van Interhal en Abodee in Breda.

Voor meer informatie zie: www.cortina.nl / www.abodee.nl / www.interhal.nl